user icon

Geslaagde bijeenkomst Nieuwe Wereld Ondernemers

IMG08879 keuze vrij bij mij

Op dinsdag 10 mei vond de eerste netwerkbijeenkomst van Nieuwe Wereld Ondernemers plaats bij Op Hodenpijl in Schipluiden. Zo’n 275 gelijkgestemde, wakkere ondernemers kwamen bijeen om met elkaar te verbinden en zich te laten te inspireren door ondernemersverhalen van o.a Flavio Pasquino van Blckbx.tv en Anthony Migchels van De Florijn. Zowel de aanwezige ondernemers als de organisatie kijken terug op een bijzonder geslaagde bijeenkomst. ‘We zijn nog heerlijk aan het nagenieten. Dit smaakt naar meer!’ aldus Olaf Weller, initiatiefnemer en oprichter van Keuze Vrij Bij Mij.

Deze speciale bijeenkomst was het startschot voor een nieuw initiatief van Keuze Vrij Bij Mij: Nieuwe Wereld Ondernemers, hét netwerk voor gelijkgestemde, wakkere ondernemers. Olaf Weller legt uit waarom; ‘In dit nieuwe zakelijke netwerk komen ondernemers bijeen die beseffen dat de steeds verdergaande centralisatie van geld, macht, controle en zelfs de waarheid grote gevolgen gaat hebben voor het midden- en kleinbedrijf en zelfstandigen. Wij bieden deze ondernemers de gelegenheid om elkaar te verbinden om vanuit deze verbinding de sprong naar creatie te maken. Deze tijd waarin we van crisis naar crisis gaan, biedt juist ook kansen om die wereld te creëren die we wel willen. Die gaat ontstaan als ondernemende mensen in beweging komen.‘

IMG08951 keuze vrij bij mij

Het succes van de bijeenkomst in Schipluiden smaakt naar meer. Binnenkort verwachten we data bekend te maken van nieuwe events in o.a. Arnhem, Utrecht, Amsterdam en Limburg. Met deze speciale events met inspirerende sprekers, muziek, verrassende intermezzo’s en heerlijk eten en drinken brengen we een grote groep gelijkgestemde ondernemers bijeen. Deze events zijn het startschot voor de lokale ondernemersbijeenkomsten die Keuze Vrij Bij Mij elke maand door heel Nederland wil organiseren. In Rotterdam, Den Haag, Schipluiden en Hellevoetsluis staan al bijeenkomsten gepland.

Zo zijn de eerste stappen om van Nieuwe Wereld Ondernemers hét krachtige netwerk van gelijkgestemde, wakkere ondernemers te maken, gezet. We nodigen elke wakkere ondernemer uit om met elkaar de volgende stappen te zetten door aan te sluiten bij de Nieuwe Wereld Ondernemers. Als lid van de Nieuwe Wereld Ondernemers krijg je onbeperkt toegang tot al deze ondernemersbijeenkomsten. Ook krijg je korting op tickets voor speciale events, korting op advertenties, korting op vacatures en toegang tot de online community.

Wil jij je ook aansluiten bij het snelgroeiende, nieuwe netwerk van gelijkgestemde ondernemers? Ga naar www.nieuwewereldondernemers.nl voor meer info en sluit je direct aan.

IMG08887 keuze vrij bij mij

Foto's zijn gemaakt door Edgar van Kesteren | http://edgarphoto.nl/