Einde Werk Vrij Bij Mij

Keuze Vrij Bij Mij stopt met vacaturewebsite werkvrijbijmij.nl

Na een succesvolle lancering begin 2022 en het invullen van vele vacatures, heeft Keuze Vrij Bij Mij besloten om te stoppen met de vacaturewebsite werkvrijbijmij.nl. Deze website bood een plek waar werkgevers en werkzoekenden vrij konden blijven in hun keuzes met betrekking tot lichaam en gezondheid, als reactie op de mogelijke invoering van QR-codes op de werkvloer. Echter, gezien de verminderde interesse en de nieuwe richting die we dit jaar zijn ingeslagen, hebben we besloten (voorlopig) te stoppen met de vacaturewebsite.

Hoewel we nu afscheid nemen van de vacaturewebsite, blijven we ons onverminderd inzetten voor keuzevrijheid. Onze focus ligt op het creƫren van meer keuzevrijheid op het gebied van geld, technologie en gezondheid. Wanneer de invoering van QR-codes in de toekomst toch actueel wordt, zullen we opnieuw bekijken of een vacaturesite past bij onze missie.

We zien steeds meer controle- en dwangmiddelen opkomen, zoals de mogelijke invoering van digitale valuta en online censuur. Wij willen mensen inspireren, informeren en helpen met mensgerichte alternatieven die juist bijdragen aan meer keuzevrijheid en een betere samenleving. Denk hierbij aan alternatieve betaalmethoden, privacyvriendelijke hard- en software en gezondheidsoplossingen zonder afhankelijkheid van de farmaceutische industrie.

Wij zijn dankbaar voor de steun van alle vrijwilligers, gebruikers, kandidaten en werkgevers die betrokken waren bij werkvrijbijmij.nl. Als je je kunt vinden in onze missie, nodigen we je graag uit om je aan te sluiten via deze link.

Voor meer informatie over Keuze Vrij Bij Mij en onze initiatieven, kun je terecht op keuzevrijbijmij.nl.