BINNENSTEBOVEN - Nonduale Coaching en Supervisie

Slider image

Adres: Groningen, Nederland

Écht zien is zoveel meer dan alleen kijken.

Zodra jij weet wie en wat jij werkelijk bent,
kun je de toekomst creëren die jij écht wilt.

Laat mij je meenemen op reis naar je mooiste zelf.

Krijg helder zicht op je onbewuste patronen, overtuigingen en emotionele blokkades. Onderzoek als een kind, kijk zonder oordeel, erken zonder te willen veranderen, laat je emoties weer stromen en leef weer vanuit hart en ziel.

Ik neem je graag mee op deze reis door jouw belevingswereld, dichter naar je eigen centrum. Een reis met bewustzijnsontwikkeling, spiritueel ontwaken en persoonlijke groei.

Bijzonderheden

Jij weet alle antwoorden al. Jij draagt alle kracht al in je, om het leven te creëren dat jij wilt. Mijn begeleiding is erop gericht om jou dit weer te laten herinneren. Niet iets nieuws aanleren, maar het oude afleren. En ik reis graag een stukje met je mee om je weer wat verder op weg te helpen.

Na 18 jaar ervaring in de complexe psychiatrie, veel persoonlijke ontwikkeling en spiritueel ontwaken, begeleid ik op eigen wijze mensen die vrij willen komen van emotionele pijn en een andere benadering zoeken dat de reguliere GGZ.

Door mijn kennis en ervaring over te brengen op anderen, inspireer ik tot zelfonderzoek op de meest fundamentele laag en het verbinden met je ware essentie. Hierdoor kan er een transformatie plaats vinden van lijden naar vrijheid, levenslust en duurzaam geluk.

Non-duale coaching onderscheidt zich van de meer gebruikelijke vormen van coaching, doordat er verder gekeken wordt dan de persoonlijkheid. Je leert zien dat het ego een constructie is van de mind, zonder werkelijke grond en een zelfgecreëerde illusie. De nadruk ligt niet op het verbeteren of veranderen van de persoonlijkheid, maar op de verbinding met wat jij voorbij het ego in je diepste essentie bent: non-duaal gewaarzijn dat vrij is van conditionering.

Door te verbinden met jouw hogere zelf, verandert jouw visie op de persoonlijkheid radicaal en ontstaat er een geheel nieuw zelfbeeld en wereldbeeld. Dit opent je hart, inspireert jou in je leven en in je werk tot nieuw gedrag en geeft een bevrijding van veel onnodig lijden. Deze verbinding wordt gemaakt door het ervaren en doorleven van gevoelens in de hier-en-nu situatie van dat moment. Hierbij kunnen diepgewortelde en chronisch onderdrukte trauma's naar boven komen, waarmee ze op diepere lagen geheeld kunnen worden. Tijdens mijn begeleiding maak ik gebruik van de voice dialogue en fenomenologisch waarnemen. Ik leer jou de emotieschaal gebruiken en de universele wet van de aantrekkingskracht doorzien. Door op deze wijze te verbinden met het Hogere zelf, kun jij de werkelijkheid creëren die je wél wilt.

Ik verwelkom je graag.
Warme Groet van Jessie

www.BINNENSTEBOVEN.nu
kijk@binnensteboven.nu
Nonduale Coaching en Supervisie
Tel:06-42312068

Trefwoorden
Eigen Wijsheid Spiritualiteit intuïtief nondualiteit