Slider image
Slider image
Slider image

Adres: Lindeseweg, 7251 Vorden, Nederland

Kvk: 30243147

Muziek die in vrijheid in het moment ontstaat, geeft luisteraars een diepe ervaring van zichzelf in dit moment, diep contact met het lichaam en geeft altijd uiting aan wat er in dit moment nodig is. Ruim 20 jaar werk ik op deze manier met muziek. Als intuïtief pianist stem ik me af op mensen en andere bronnen van inspiratie en laat de muziek vrij stromen. Op die manier componeer ik spontane organische melodieën in zuivere afstemming.

Mijn leven staat in het teken van vrijheid en leven in het moment, in diep contact met mijn eigen bron en de natuur. Hier geef ik uiting aan in de muziek die ik maak.

Ik ontdekte dat ik niet alleen vóór mensen speel maar ik spéél letterlijk de energie van de mensen die luisteren. Jij als uniek mens wordt weerspiegelt in de muziek en hoe dieper je luistert, hoe meer je op een ontspannen manier in contact komt met de diepere lagen van jezelf.

Persoonlijke SoulTrack sessies
Ik geef persoonlijke Piano SoulTrack sessies individueel, voor relaties, kinderen, baby's, zwangeren en ook voor bedrijven. Mijn stijl wordt vaak vergeleken met bijvoorbeeld Ludovico Einaudi of George Winston. Maar dan puur geïmproviseerde muziek.

Dus wil je een unieke persoonlijke piano reis maken en een opname van de muziek die speciaal voor jou/jullie is gemaakt. Muziek die jou/jullie bekrachtigt in wie je bent? En een reading achteraf. Je bent bij mij altijd van harte welkom.

Sessies duren 1,5 - 2 uur en daarin speel ik muziek van 30 - 45 minuten en je krijgt de opname op cd of mp3 mee naar huis.

Wil je een meer therapeutische benadering? Ik werk tevens als muziektherapeut.

Composities op maat
Ook maak ik (meditatieve) muziek op maat voor jouw praktijk, zoals yoga of meditatieklassen, voor je vlog of andere promotie.

Intuïtief piano leren spelen (puur op gehoor en gevoel)?
Ik geef ook masterclasses op maat om te leren piano spelen op gevoel (intuïtief). Voor iedereen, van beginners tot gevorderden.

Vrije concerten
Een aantal keer per maand geef ik privé concerten voor kleine groepen mensen op mooie locaties. Bij mij is altijd iedereen welkom, zonder qr code.

Momenteel werk ik aan een platform waar muzikanten en locaties zich aan kunnen melden voor dit doel.

Bijzonderheden

Bij mij ben je altijd welkom. Ik ga er vanuit dat als je je ziek voelt je gewoon thuis blijft. Ik zal nooit vragen om een qr code, gezondheidscheck of wat dan ook.
Ook bij concerten zorg ik voor locaties die vrij zijn voor iedereen. Dit kan in mijn eigen huiskamer met vleugel zijn of op andere plekken.

Trefwoorden
soultracks pianosessies masterclasses pianomuziek pianoles muzieksessie piano intuitieve coach muzikant pianoleraar