Slider image
Slider image
Slider image

Adres: Kazernestraat 16, 3441 BB Woerden, Nederland

Kvk: 78063256

Welkom! Mijn naam is Mirjam Reijnders MSc. In mijn praktijk voor Holistische Therapie in het centrum van Woerden (Utrecht) help ik je graag met jouw slaapproblemen, stressklachten, traumaverwerking en je gezondheidsklachten.

In plaats van eindeloos te praten over je problemen gebruik ik een praktische aanpak, waarbij ik de neuropsychologische technieken gebruik van Live The Connection. In deze methode maak je direct contact met je onderbewuste brein, zodat je die kunt herprogrammeren om jouw klachten aan te pakken. Verwacht dus geen urenlange praatsessies, maar in plaats daarvan een doelgerichte en vlotte aanpak waarbij ik je leer hoe je de controle weer terugkrijgt over je slaap, je stress en jezelf!

Heeft jouw kind last van slaapproblemen, stressklachten, trauma triggers of gezondheidsklachten? Dan kunnen we via één van de ouders werken aan zijn of haar problemen. Het kind hoeft niet aanwezig te zijn tijdens de sessie, omdat we een kwantum-fysische (energetische) verbinding creëren tussen de ouder en het kind. De ouder vervangt de plaats van het kind en brengt zo de gewenste heling en veranderingen tot stand.

Ben je er klaar voor om je slaap te verbeteren, je stress kwijt te raken, je gezondheid te herstellen of je trauma aan te pakken? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Betaalmethoden

Euro

Trefwoorden
Traumatherapeut slaapproblemen stressklachten gezondheidsklachten fobieën hoogsensitiviteit (HSP) relatieproblemen Depressie en burnouts pijnklachten chronische ziektes