Slider image
Slider image
Slider image

Adres: Kazernestraat 16, 3441 BB Woerden, Nederland

Kvk: 78063256

Wil je gemakkelijk in slaap vallen en de hele nacht doorslapen?
Wil je fysieke en mentale spanning en stress onder controle krijgen?
Wil je traumatische ervaringen verwerken en je triggers kwijtraken?
Wil je je gezondheid herstellen en een energiek en gelukkig leven creëren?

In de holistische therapie sessies help ik jou met het optimaliseren van je slaap, het kwijtraken van je stress, het herstellen van je gezondheid en het verwerken van je trauma.

In plaats van eindeloos te praten over je problemen gebruik ik een praktische aanpak, waarbij ik de neuropsychologische technieken gebruik van Live The Connection. In deze methode maak je direct contact met je onderbewuste brein, zodat je die kunt herprogrammeren om jouw bewuste keuzes, wensen en doelen te ondersteunen. Verwacht dus geen urenlange praatsessies, maar in plaats daarvan een doelgerichte en vlotte aanpak waarbij ik je leer hoe je de controle weer terugkrijgt over je slaap, je stress en jezelf!

Ben je er klaar voor om je slaap te verbeteren, je stress kwijt te raken, je gezondheid te herstellen of je trauma aan te pakken? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Betaalmethoden

Euro

Trefwoorden
Traumatherapeut slaapproblemen stressklachten gezondheidsklachten fobieën hoogsensitiviteit (HSP) relatieproblemen Depressie en burnouts pijnklachten chronische ziektes