Update Florijn Challenge

“Yes, binnen. Wat zijn ze mooi, die florijnbriefjes! Vanmiddag neem ik weer een foldertje mee naar de pedicure een dorp verderop. Ik ga weer reclame maken.’

“Sinds de Onafhankelijkheidsdagen van Army of Love wilde ik graag aan de slag met Florijn. Ik had al wel een winkelier enthousiast gemaakt, maar had zelf nog geen Florijn rekening geopend ;-) Deze challenge was precies het steuntje in de rug dat ik nodig had, top!”

Dit zijn een aantal van de enthousiaste reacties van van de deelnemers van de Florijn Challenge die vorige week is gestart.

Tientallen mensen doen inmiddels mee met de 7-daagse challenge waarin je in zo’n 5 a 10 minuten per dag vertrouwd raakt met het gebruik van de florijn.

Ben jij je bent je ook bewust van de komst van de CBDC waarbij overheden kunnen bepalen wat je wel of niet mag kopen? En denk je dat de Florijn een mogelijke oplossing biedt waarbij jouw keuzevrijheid en privacy is gewaarborgd? Doe dan ook mee met de Florijn Challenge en wordt stap voor stap geholpen ermee aan de slag te gaan.

112531 20230222 140232