Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Breda | Keuze Vrij Bij Mij VerbindingsTour 2021

16 september @ 11:00 14:00

Wil je gelijkgestemde ondernemers of dienstverleners ontmoeten? Bijdragen aan een vrije samenleving zonder uitsluiting? Of je zakelijke netwerk uitbreiden en onder de aandacht komen van mogelijke nieuwe klanten? Kom dan naar deze bijeenkomst van de Keuze Vrij Bij Mij VerbindingsTour 2021 op 16 september bij Klavertje 4 in Breda.

Tijdens deze bijeenkomst leg je laagdrempelig vele nieuwe waardevolle contacten. Bovendien hopen we je te inspireren, hoe ook jij kan bijdragen aan een samenleving waar vrijheid, verbinding en creatie centraal staan.

Op deze prachtige locatie in Breda eindigen we de middag goed met een heerlijke warme lunch verzorgd door Klavertje 4 voor €15 p.p. Gezellig lunchen met een groep gelijkstemde ondernemers, zorgt voor de mogelijkheid om na het evenement nog gezellig met elkaar in gesprek te gaan. Dus als jij ’s middags geniet van een lekker bakje koffie of thee met goed gezelschap, dan is dit event helemaal voor jou weggelegd.

Hieronder lees je wat er op het programma staat:

  • Introductie door Olaf Weller, initiatiefnemer van Keuze Vrij Bij Mij
  • Lokale ondernemer aan het woord
  • Speed netwerken
  • Onze nieuwe wereld
  • Ruime gelegenheid om elkaar te spreken
  • Warme lunch incl. koffie en thee

Restaurant CC

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Klaverweide 4B
Breda, Noord-Brabant 4816 JV Nederland
+ Google Maps
06-26871472
Bekijk de site van Locatie

Parkeergelegenheid

Volgt binnenkort

Event begin tijd

11.00 uur

Event eind tijd

14.00 uur

Bijzonderheden

Fijn als je een kwartier voor aanvang aanwezig bent

Zet het gelijk in je agenda

breda

Is bij jou ook iederéén altijd welkom?

Wil jij bijdragen aan een samenleving waar iederéén vrij is zelf keuzes te maken over lichaam en gezondheid? Een samenleving waar niemand wordt buitengesloten? Dan is keuzevrijbijmij.nl voor jou hét platform om nieuwe klanten te vinden voor jouw diensten of producten.

Deze knop brengt je naar het formulier om je als aanbieder in te schrijven op ons platform welke momenteel wordt gebouwd.

Foto’s van dit event

Menu