Mind and Balance, praktijk voor complementaire geneeskunde.

Slider image
Slider image

Adres: Molenstraat 1, 5995 BH Kessel, Nederland

Kvk: 68059787

Het doel van de therapie bij Mind and Balance is om een ziekte of trauma niet langer als overheersend te ervaren. Door het gebruik van verschillende technieken leer ik cliënten om emoties te herkennen en te doorvoelen en vervolgens te helen en los te laten. Zo leren zij bijvoorbeeld om te gaan met pijn, verlies, verdriet of angst. Om dit doel te bereiken maak ik gebruik van lichaamsgerichte psychotherapie, hypnose, regressie therapie, EFT (Emotional Freedom Techniques) en massagetherapie. Ik begeleid mijn cliënten naar een betere kwaliteit van leven.Bezoek de website van Mind and Balance voor meer informatie en het maken van een afspraak.Graag tot ziens bij Mind and Balance.

Bijzonderheden

Als vergoedbare therapeut worden een aantal van mijn behandelingen vanuit de aanvullende verzekeringspolissen gedeeltelijk vergoed bij een groot aantal zorgverzekeringen. U betaald voor mijn behandelingen geen verplicht eigen risico of wettelijke eigen bijdrage bij uw verzekering.

Trefwoorden
Hypnotherapeut Lichaamsgericht psychotherapeut EFT master practitioner massage therapie EFT meditatie burnout hypnotherapie gewichtsbeheersing traumabehandelingen