user icon

Mind and Balance, praktijk voor complementaire geneeskunde.

Slider image
Slider image

Adres: Koetsiersweg 17, 5988 CN Helden, Nederland

Kvk: 68059787

Big: 90067143

Het doel van de therapie bij Mind and Balance is om een ziekte of trauma niet langer als overheersend te ervaren. Door het gebruik van verschillende technieken leer ik cliënten om emoties te herkennen en te doorvoelen en vervolgens te helen en los te laten. Zo leren zij bijvoorbeeld om te gaan met pijn, verlies, verdriet of angst. Om dit doel te bereiken maak ik gebruik van lichaamsgerichte psychotherapie, hypnose, regressie therapie, EFT (Emotional Freedom Techniques) en massagetherapie. Ik begeleid mijn cliënten naar een betere kwaliteit van leven.Bezoek de website van Mind and Balance voor meer informatie en het maken van een afspraak.Graag tot ziens bij Mind and Balance.

Bijzonderheden

Mijn behandelingen worden vanuit de aanvullende verzekeringspolissen vergoed bij een groot aantal zorgverzekeringen. Raadpleeg zelf vooraf uw aanvullende verzekeringspolis bij uw eigen zorgverzekering. U betaald voor mijn behandelingen geen verplicht eigen risico of wettelijke eigen bijdrage.

Trefwoorden
Hypnotherapeut Lichaamsgericht psychotherapeut EFT master practitioner massage therapie EFT meditatie burnout hypnotherapie gewichtsbeheersing traumabehandelingen