Zen Shiatsu Atelier in Amsterdam

Krugerstraat 5a,  1091 LB,  Amsterdam

Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
KvK/KBO nr: 34289536
BIG/RIZIV nr: 90034911

Omschrijving van Zen Shiatsu Atelier

Shiatsu is een Japanse massagetechniek en betekent, letterlijk vertaald vinger- of duimdruk. Op een ontspannen manier en met gebruik van het natuurlijk lichaamsgewicht wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten op het lichaam. De druk wordt meestal met de duim gegeven, maar kan ook met de handpalm, elleboog, knie of voet gegeven worden. Door de druk die de behandelaar geeft op het lichaam van de ontvanger beinvloedt hij de energiestroom in de energetische kanalen in het lichaam; de meridianen. Deze energiestroom wordt ki of chi genoemd.

Door het uitoefenen van druk kunnen o.a. spanning, vermoeidheidsklachten, RSI, hoofdpijnen, menstruatieklachten, gewrichtsklachten etc. verholpen worden.

Bijzonderheden

TOYOHARI (Japanse Acupunctuur) is geheel pijnloos. Hierbij word de naald niet door de huid heen geprikt maar worden op een subtiele wijze op de desbetreffende acupunctuurpunten geplaatst waardoor dezelfde werking optreed als hierboven bij de Chinese variant. De diagnostiek is dezelfde als Shiatsu.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu