Yosenso in Eindhoven

Sint Theresiaplein 7,  5652 EV,  Eindhoven

Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
KvK/KBO nr: 77315561

Omschrijving van Yosenso

Marlene van den Hoogen
Yosenso.me
Coaching, familieopstellingen, holistisch therapeut i.o.

Door inzicht te krijgen in wat er allemaal onbewust meespeelt en durven te gaan voelen, kom je in je eigen kracht en ga je bewust doen wat goed voor jou is.

Met systemische coaching ga je naar de kern en komt de transformatie van binnen uit en je krijgt aanknopingspunten om zelf mee aan de slag te gaan,

Je mag uit je (volle) hoofd gaan. Je maakt met mijn begeleiding meteen zichtbaar waar het om draait om te gaan voelen wat het doet. Je gaat je belemmeringen vanuit het onbewuste naar het bewuste trekken zodat je er invloed op uit kunt gaan oefenen.

Bijzonderheden

Ervaring met opvoedvraagstukken, gezinsproblematiek, ingrijpende gebeurtenissen en trauma, rouw en verlies, overbelasting en burn-out en vastlopen in bepaald gedrag en gebeurtenissen.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu