Yogasurya in Vroomshoop

Hammerweg 4,  7681 EK,  Vroomshoop

Plaats: Vroomshoop
Provincie: Overijssel
KvK/KBO nr: 57304181

Omschrijving van Yogasurya

Iedereen is van harte welkom bij Yogasurya, de studio voor hatha yoga en mindfulness-/yin yoga in Vroomshoop, Twenterand. Je kan er yoga zonder poespas verwachten, in kleine groepen waarin er voor iedereen aandacht is. Je kan er zijn wie je bent, en dat is goed. De yogahoudingen kunnen uitdagend zijn, maar het gaat er niet om de perfecte uitvoering maar om met volle, open aandacht de asanas uit te voeren en te (leren) voelen wat er zich in je lichaam voordoet, wat het kan hebben en nodig heeft. Naast het positieve effect ervan op je inwendige organen, zal geleidelijk aan je lichaam ook sterker en soepeler kunnen worden èn zal je meer eenheid gaan ervaren tussen lichaam en g(G)eest.

Bijzonderheden

Docent Ria Borneman is traditioneel opgeleid bij Arhanta Yoga Ashrams. De studio is makkelijk bereikbaar en beschikt over eigen parkeerruimte.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu