VidaSense in Helmond

Woesthoeve 1,  5708 VN,  Helmond

Plaats: Helmond
Provincie: Noord-Brabant
KvK/KBO nr: 17188153

Omschrijving van VidaSense

VidaSense is dé laagdrempelige particuliere psychologenpraktijk in Eindhoven en Helmond voor zowel kinderen, jeugdigen als volwassenen. Onze medewerkers, of het nu gaat om een orthopedagoog, psycholoog of hypnotherapeut, zij bezitten de ervaring en de onderbouwde achtergrond om u de juiste hulpverlening te bieden.

Ieder mens is immers uniek en vraagt om andere praktische tips en handvatten. Dit inzicht maakt ons buitengewoon effectief. Bij ons draait het om mensen en dat is onze kracht!

Bij iedereen willen wij een onuitwisbare indruk achterlaten en voelt men zich daarom thuis bij VidaSense waar ze zichzelf mogen zijn.

Bijzonderheden

Wij werken niet protoculair maar op een holistische wijze, maar kijken wat iemand nodig heeft. Onze behandelaren zullen daarom altijd afstemmen op datgene wat bij iemand past of bij de hulpvraag, waardoor het altijd maatwerk is.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu