‘t Uiltje Kindercoaching in Deventer

Beyerinckstraat 35,  7424 BB,  Deventer

Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
KvK/KBO nr: 73183037

Omschrijving van ‘t Uiltje Kindercoaching

Komt jouw kind overprikkeld thuis uit school en loopt het hele gezin op de tenen om confrontaties te voorkomen?
Wil je jouw kind laten ervaren hoe het zijn of haar kwaliteiten, talenten en mogelijkheden kan inzetten op moeilijke momenten?
Wil je jouw kind op zoek laten gaan naar meer zelfvertrouwen en veerkracht, zodat het weer lekker in zijn of haar vel zit en steviger in de schoenen staat?
Zou je jouw kind weer kind willen laten zijn?
Een kind dat onbekommerd speelt, ’s avonds vrolijk vertelt wat het die dag heeft meegemaakt en daarna rustig in slaap valt om de volgende dag uitgerust wakker te worden?
Dan kan ik jouw kind en jou helpen!

Bijzonderheden

Hooggevoelige kinderen zijn gevoeliger voor indrukken en nemen scherper waar dan gemiddeld. Dit is kort door de bocht gezegd, want naast die scherpere waarneming is er ook een diepere verwerking van alle indrukken. Een hooggevoelig kind heeft dus meer tijd nodig om dingen te verwerken.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu