Smile Sport in Haarlem

Korte verspronckweg 7-9,  2023 BS,  Haarlem

Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
KvK/KBO nr: 34091817

Omschrijving van Smile Sport

Onze Health Tribe is opgericht door Kenneth Leeuwin, ex nederlands-, Europees-en wereld kampioen karate, allround sportinstructeur en personal trainer en Danielle Leeuwin, manager en creative director. Onze club is ondertussen uitgegroeid tot een mooi en succesvol familiebedrijf .
We hebben er bewust voor gekozen een warme ambiance te creëren en een mix van SPORT en SPIRIT aan te bieden. Want het één kan niet zonder het ander, zoals inmiddels iedereen wel weet.

Tevens hebben we een heel groot outdoor terrein waar je heerlijk in de buitenlucht kunt trainen. Alles een heuse community waar je zowel in- en outdoor trainingen als sociale aspecten kunt delen en beleven !

Bijzonderheden

Official Kickfun Center, meer dan 57 lessen per week ,gratis parkeren,In en Outdoor trainingen ..bedrijfstraingen en diverse workshops op het gebied van sport ,spirit en muziek .

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu