ParfuMaria in IJsselstein

Tinbergenlaan 5,  3401 MT,  IJsselstein

Plaats: IJsselstein
Provincie: Utrecht
KvK/KBO nr: 55838677

Omschrijving van ParfuMaria

Beste geurenliefhebber,

In onze niche parfumerie ben je van harte welkom (op afspraak via de afsprakenbutton op onze website bij Private Shopping)

Je wordt bij ons begroet met een warme handdruk. Elleboogjes daar doen we niet aan mee. Durf je geen hand te geven dan respecteren we dat en dan zwaaien we gewoon naar elkaar. We gaan ervan uit dat je ons bezoekt als je je goed voelt.

Je medische status willen we niet weten. Wij zijn verspreiders van menselijkheid en gezelligheid en hopen dat jij dat ook bent. Testen daar doen we graag aan mee maar dan alleen met overheerlijke parfums.

Angst hoef je bij ons niet te hebben alleen de angst dat je verslaafd raakt aan mooie geuren en wellicht de angst dat een uur heeeel snel voorbij is. Elke afspraak bij ons duurt namelijk maximaal een uur.

ParfuMaria is een parfumerie gespecialiseerd in exclusieve niche parfums. Je wordt voorzien van persoonlijke aandacht zonder andere klanten om u heen. Private Shopping is op aanvraag en bedoeld om het comfort en de luxe van een lege winkel te bieden aan de drukke vrouw of man. Wij vinden namelijk dat dit voor iedereen haalbaar moet zijn en dragen graag bij aan een fantastische geurenbeleving waarbij rust en ruimte u geboden wordt. Tevens kunt u bij ons geurproeverijen boeken om meer te leren over parfums.

Tot ziens in onze parfumsalon!

Bijzonderheden

Op onze website kunt u zelf een afspraak maken middels de afsprakenbutton. Vindbaar bij contact en bij Privateshopping.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu