Massagetherapie Woerden, Daniëlle Bijkerk-Bakker in Woerden

Pompmolenlaan 26,  3447 GK,  Woerden

Plaats: Woerden
Provincie: Utrecht
KvK/KBO nr: 50994670

Omschrijving van Massagetherapie Woerden, Daniëlle Bijkerk-Bakker

Praktijk voor massagetherapie bij oa, rug-, schouder- en nek klachten, maar ook bij burn-out, hoog gevoeligheid, fibromyalgie, zwangerschap, bekken instabiliteit. Gespecialiseerd in mind body syndroom en coaching.

Mijn praktijk is aangesloten bij de RBCCZ aan de VBAG en wanneer je een aanvullende verzekering hebt voor alternatieve zorg, worden de kosten van een behandeling (deels) vergoed.

Ik werk samen met een groep therapeuten in het Centrum voor Natuurgeneeskunde Woerden en kan je, indien nodig, ook naar een van hen doorverwijzen om tot de beste behandeling te komen van je klacht.

Bijzonderheden

Ik heb in de loop der jaren een speciale techniek ontwikkeld om mensen te leren hoe ze zichzelf doeltreffend kunnen behandelen om zo behandeltrajecten zo snel en efficiënt als mogelijk te maken.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu